Apa Sucks About Online Dating

Apa Sucks About Online Dating

Apa Sucks About Online Dating

Hot

Wednesday, December 27, 2017

Apa Sucks About Online Dating

December 27, 2017 0

Wektu ing tlatah sing adoh ing tanah adoh, adoh, aku kenal wong. Wong iki nyenengake ing kasunyatan bilih piyambakipun nindakaken kanthi gesangipun kanthi samar-samar, boten sae. Sing bisa nyebabake urip lan rembugan sampeyan ing dina apa wae. Kepiye sampeyan kerep sampeyan bakal nyelehake kanthi nyebarake, utawa ndhukung saka kanca utawa pesen sing nyengkuyung soko sesuatu? Contone, "Iki restoran sing luar biasa ing cahya saka kasunyatan sing nduweni plate paling apik campuran sayuran bar toko." Utawa sampeyan kudu, "ngirim toko ing Nordstrom akhir minggu iki amarga padha gadhah hasil apik tenan!" Kula pesen paling anyar, "Sampeyan kudu tetep ing penginapan iki amarga padha duwe kamar paling gedhe!"

Saben uwong ing planet saka industri kanggo individu gumantung ing sikil sing paling apik. Padha fitur gedhe, lan kain kafan sing ala. We offer ing njero kaluwihan kita, kita menang dadi sing paling apik. Iki ora menehi hasil karo wong sing aku kenal. Panjenenganipun nindakaken gesangipun kanthi samar-samar. Dheweke kudu ngerti yen lonthe ing piring campuran sayuran ana 3 dina, tinimbang anyar. Yen kedadeyan kasebut ora cekak banget kanggo dheweke, dheweke bakal mangan piring sayuran campuran. Wonten ing kasempatan, kesepakatan ing Nordstrom badhe kalampahan, piyambakipun kedah mangertosi ningkataken babagan Nordstrom ing saben tandha ingkang dipun tandai. Ing kasunyatan kasebut ora kabeh, dheweke bakal ngetrapake kesepakatan kasebut. Ing acara kasebut, wong iki ana ing pameran, dheweke kudu mangerteni manawa manfaat ahli sing reresik bisa ditindakake, lan kamar kasebut nduweni aroma kaya asap. Ing kasunyatan kasebut dheweke bisa urip kanthi ala, dheweke bakal terus maju.

Carane babagan kita njupuk pikirane lan ngrembug soko supaya banget larang regane kanggo sisih luwih saka ati meandering kita. Hipotesis ing kene: Yen sampeyan wis ngerti samubarang kabeh babagan kencan babagan web, kowe bakal bisa manggon karo wong-wong mau? Apa kauntungan ngluwihi downsides?

1) Ana akeh profil palsu ing situs partner. Profil palsu iku spam sing akting kaya wong asli. Nalika njupuk situs kanggo ketemu individu, sampeyan duwe alternatif gedhe. Kathah tujuan kencan wis nyebabake saluran spam lan mediator sing tumindak spam kuadrat lan akibate, tetep gangguan tumrap basis. Ing sisih liyane, adoh saka pirang-pirang situs sing ora duwe saluran spam, sing artine 9 saking 10 individu sing palsu! Pilih situs sampeyan kanthi temen-temen, lan sumurup manawa ora ana, sampeyan kudu kesel karo spammer.

2) Jenis pelamar online kurang. Nalika tampilan web dating ora bisa dideleng minangka palsu, mesthi ora bisa ditemokake minangka asli! Individu ngandel yen individu sing tanggal online ora bisa nemokake tanggal, sajrone kayata, amarga padha katon ala utawa sithik sosial. Realita: Ora kabeh individu ing situs web basis web katon kaya Brad Pitt utawa Megan Foxx. Actuality: Sapérangan individu gabung ing situs kencan amarga ora diajeni kanthi bakat utawa kepastian kanggo ketemu wong njaba ing situasi sosial. Kasunyatan: Mung kanthi alasan sing loro kasebut minangka kepastian, ora ateges iki minangka wong sing kurang kualitas! Kepranan utama, situs gendakan minangka pratelan saka kasunyatan saiki lan ana sing kanggo kabeh wong. Yagene sapa sing ngadili apa sing gedhe utawa ala? Ngerti yen nalika sampeyan lagi ing web, sampeyan kudu ketemu individu sing ora seneng nganti titik sing nemokake match sampeyan. Kuwi nyata. Kapan sampeyan ana ing kamar sing diruwat, mriksa sampeyan. Iku bakal katon kaya saben wong ing situs dating inernet.

3) Ora cukup wong ing sacedhake umum. Kanggo sawetara situs gendakan, utamane sing luwih gedhe, iki ora bisa ditampa kanthi bener, utamané ing kasempatan sing manggon ing tlatah negara. Yen mangkono, sampeyan duwe rong bab sing sampeyan kudu mangerteni carane ngatur. - Sampeyan bisa ketemu sawetara wong online liwat situs gendakan sing manggon ing paling kutha paling cedhak utawa kutha kanggo sampeyan, lan drive. Drive bisa dadi seret, nanging sampeyan bakal drive jam kanggo nemokake wong sing tansah wanted? Pilihan liyane iku kanggo nggabungake situs iki, lan terus mriksa profil sampeyan ing minggu sawise minggu premise kanggo ngawasi kabeh wong anyar sing gabung karo wong sing manggon ing sacedhake umum, lan kudu milih sampah dhisik! Yen sampeyan duwe rasa semangat kanggo dadi kemanusiaan, sampeyan bisa uga nuduhake profil gendakan karo sawetara kanca, sing banjur bakal dikirim menyang kanca kanthi Facebook, Twitter, utawa apa wae. Sadurunge ngerti, jumlah individu sing gedhe banget bakal gabung karo situs web kencan sing ana ing sekitar umum, lan sampeyan ora bakal ngerti sapa wae!

4) Kencan online ora ditampa. Sampeyan bisa uga nggumunke, nanging ing dina iki uga ana wong sing ora nganggep jaba web administrasi menehi sepi. Kanthi sarèhné bab iki, wong-wong iki ora nduwé kapercayan, kapercayan sing kurang lan bakal paling gedhé tunggal nganti pungkasané. Padha ora tanggal sing dipuji. Individu sing tanggal online mbutuhake kekuwatan kanggo njupuk stab ing sesambungan anyar, kepinteran kanggo muter hiburan online, lan kepastian kanggo nolak wong sing ngadili. Menyang dina pungkasan, sampeyan bakal omah-omah lan urip kanthi bungah, lan ora bakal.

Njupuk kabeh akun, Online Dating Sucks! Dadi kamar dandanane, mangkono uga Nordstrom, saupama kabeh restoran. Apamaneh apa administrasi, subyek, utawa item, ana masalah utama karo wong-wong mau. Kencan sing adhedhasar web ora kanggo kabeh, ing latar sing kanggo sawetara, sing gedhe banget ngluwihi gedhe. Ing sisih liyane, saiki sampeyan kudu ngerti bab-bab sing negatif bab internet dating. Apa aman kanggo ngandhani yen sampeyan siap ngatur awake nalika produk pungkasan bisa dadi adoration kanggo urip sampeyan? Sampeyan dadi hakim.

Read More